Az óra Biblia.

  • 0

Az óra Biblia.

Category : Arany , Óra

Írhattam volna akár órás Bibliának is, de az tény, hogy a Tom Engle, Richard E. Gilbert, Cooksey Shugart által – immáron sok éve – jegyzett The Complete Price Guide to Watches c. könyv, bátran nevezhető az órások, amatőr és profi óra gyűjtők Bibliájának.

A képen, az én saját 2015-ös katalógusomat láthatjátok, ugyanis ez egy katalógus is, amiben az amerikai és európai órák és gyártók története, tudnivalói, valamint az órás szakma terminológiája mellett, több, mint 10.000 óra árát és több, mint 8.000 képet találhattok meg naprakészen (2015-os kiadás).

A 99. oldalon lévő Market Report 2014 szekcióban pedig nagyon jól leírja, hogy a még érezhető világ-válság nagyon jó teret ad a bargain (alkalmi) óra vételekre. Véleményem szerint ezek közül a 14 és 18k-s arany órák vételét érdemes leginkább kiemelni. Az ilyen watch, jobban megéri mint az Apple Watch.:-)

Szó szerint ide másolom a Summary and Opinion részt, mert felettébb tanulságos:

Inflation is coming, watches offer a great safe heaven for extra funds. These untitled collectibles should give a smart buyer a great increase and stability in the near future. Once this inflation arrives and the recession subsides ” Look out”, be prepared. Buy fine watches and store them away.

 

IMG 22991 225x300 Az óra Biblia.

IMG 2299 Az óra Biblia.

 

 

 

 

 


Leave a Reply

App Store Charts


Google Chrome
Google
Google Chrome
Get

Threads, an Instagram app
Instagram, Inc.
Threads, an Instagram app
Get

WhatsApp Messenger
WhatsApp Inc.
WhatsApp Messenger
Get


Packeta
Zásilkovna s.r.o
Packeta
Get

Simple #MakeItEasy
OTP Mobil Kft.
Simple #MakeItEasy
Get

EgészségAblak
Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK)
EgészségAblak
Get


NAV-Mobil
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
NAV-Mobil
Get

bitcoin elfogadóhelyek
amerikai gyógyszerek
idealer

Legutóbbi hozzászólások