Néhány szó a karácsonyi megrendelésekrõl 2.

  • 0

Néhány szó a karácsonyi megrendelésekrõl 2.

Category : Egyéb

Folytatva a korábban leírtakat, kicsit bővebben is kifejtjük, hogy miért is vagy késésben a most leadott kaácsonyi megrendeléseddel. Ha még bővebben érdekel, itt elolvashatod.

Most, hogy már lassan mindenki a Karácsonyra készül (pedig még hálát is kell adnunk az éves jó dolgokért!) tekintsünk ki egy minden évben ez idõ tájt felbukkanó, akut problémára, a KÉSÕN LEADOTT KARÁCSONYI MEGRENDELÉSEKRE.

Annak ellenére, hogy kis csapatunk 2008 óta mindent megtesz azért, hogy helyt álljon a karácsonyi megrendelések frontján, nos, annak ellenére azt kell, hogy mondjuk, hogy akik most adják le a karácsonyi megrendeléseiket, azok bizony ELKÉSTEK VELE.

A “miért”-re is meg van a válasz. A termékek haza küldése kapcsán az átfutási idõnk változó szokott lenni (átlag 2-3 hét), ami arra az ideáltipikus esetre vonatkozik, ha a megrendelésnél minden jól megy.

Na, de Karácsonykor semmi nem szokott jól menni. Aki dolgozott már kereskedelemben az tudja, hogy ilyenkor a megrendelések elég szépen el tudnak csúszni, köszönhetõen a megnövekedett forgalomnak, az emberhiánynak, a postának és vámnak.

Az csak egy dolog, hogy mi is minden megrendelést egybe várunk csomagküldés elõtt, tehát több áru utazik együtt, de a mi 2-3 hetes átfutási idõnkre jön még rá a posta megnövekedett átfutási ideje és a fix bérért dolgozó vámosok óriási karácsonyi munkakedve is:-D

Az elmúlt évek tapasztalata alapján több csomagunk is elkallódik néha ilyenkor és persze pont az ünnepek miatt könnyû és gyors is ezeknek utánnajárni, hiszen nem csak a vámosok dolgoznak ilyenkor nagy kedvvel, hanem a repülõtéri alkalmazottak is.:-)

Nyugodt szívvel mondhatjuk hát, hogy plussz költség nélkül idén sem ér már haza áru Karácsonyra, az fix.

Nyugtasson a tudat mindenkit, hogy ez így volt, és vélhetõen így is lesz, míg a világ világ, s benne az ember ember.


Leave a Reply

App Store Charts


RTL Most
RTL Magyarország
RTL Most
Get

OTP Bank HU
OTP Bank Nyrt.
OTP Bank HU
Get

Messenger
Facebook, Inc.
Messenger
Get

EESZT Lakossagi
Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK)
EESZT Lakossagi
Get

Facebook
Facebook, Inc.
Facebook
Get


TikTok
TikTok Pte. Ltd.
TikTok
Get


Instagram
Instagram, Inc.
Instagram
Get

KRÉTA Tanulóknak
eKRETA Informatikai Zrt
KRÉTA Tanulóknak
Get

bitcoin elfogadóhelyek
amerikai gyógyszerek
idealer

Legutóbbi hozzászólások