Néhány szó a karácsonyi megrendelésekrõl.

Most, hogy már benne vagyunk az adventi várakozásban és már csak cca. 3 hét Karácsony, tekintsünk ki egy minden évben ez idõ tájt felbukkanó, akut problémára, a KÉSÕN LEADOTT KARÁCSONYI MEGRENDELÉSEKRE.

Annak ellenére, hogy kis csapatunk 2008 óta mindent megtesz azért, hogy helyt álljon a karácsonyi megrendelések frontján, nos, annak ellenére azt kell, hogy mondjuk, hogy akik most adják le a karácsonyi megrendeléseiket, azok bizony ELKÉSTEK VELE.

A "miért"-re is meg van a válasz. Ha vetünk egy figyelmes pillantást az idealer.hu oldal tájákoztató szövegére, akkor láthatjuk, hogy szerepel benne egy rész (" átfutási idõnk is változó tud lenni (átlag 2-3 hét" ), ami arra az ideáltipikus esetre vonatkozik, ha a megrendelésnél minden jól megy.

Na, de Karácsonykor semmi nem szokott jól menni. Aki dolgozott már kereskedelemben az tudja, hogy ilyenkor a megrendelések elég szépen el tudnak csúszni, köszönhetõen a megnövekedett forgalomnak, az emberhiánynak, a postának és vámnak.

Az csak egy dolog, hogy mi is minden megrendelést egybe várunk csomagküldés elõtt, tehát több áru utazik együtt, de idén késõbb volt Hálaadás mint rendesen, és a mi 2-3 hetes átfutási idõnkre jön még rá a posta megnövekedett átfutási ideje és a fix bérért dolgozó vámosok óriási karácsonyi munkakedve is:-D

Minden évben több csomagunk is elkallódik ilyenkor és persze pont az ünnepek miatt könnyû és gyors is ezeknek utánnajárni, hiszen nem csak a vámosok dolgoznak ilyenkor nagy kedvvel, hanem a repülõtéri alkalmazottak is.:-)

Nyugodt szívvel mondhatjuk hát, hogy plussz költség nélkül idén sem ér már haza áru Karácsonyra, az fix.

Nyugtasson a tudat mindenkit, hogy ez így volt, és vélhetõen így is lesz, míg a világ világ, s benne az ember ember.

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet