Trónok harca játék jön az AppStore-ba?

A találgatások már megindultak. A mega fan oldal a Westeros.org szerint legalábbis jönni fog az AppStore-ba és Nook-ra is. more »

Instapaper

Megjött az app. legújabb upgradje. Hogy mi az újdonság? Szó szerint: " - Background Update Locations: Automatically download new articles in the background whenever you enter or leave locations such as your home or workplace. Special thanks to News.… more »

Elutasította az Apple a Dropboxot.

Pontosabban egy alkalmazását, pont a "feliratkozás/számla nyitás" miatt, amikor is az app.-on belül tudunk accountot létrehozni és használni az app. szolgáltatásait. Kár. Én komázom a dropboxot, párszor már jól jött. Free dropbox feliratkozást!:-D more »

GarageBand, iMovie, iPhoto és Cards update!

Az Apple most frissítette a fentieket iOS-re, mindenki megtalálja az App. Store-ban. A cuccok free megjelölésûek, kivéve, ha eddig nem voltak az eszközödön, mert akkor fizetni kell, mint a katonatisztnek. more »

A feldühödött kínaiak tojással dobálták meg az Apple Store-t.

Hogy jól tették-e vagy sem, azt én nem tudom, engem csak az érdekel, hogy hány hamisított kínai tojás volt benne:-DDD Katt a fenti linkre a hírhez, katt a videóra a tojáshoz:-D more »

Az Apple megszállja az oktatást.

Okosak ezek az Apple-s fiúk. Lassan, de biztosan megszállják a (felsõ)oktatást. Az idén januári event lesz a nagy debütálás, aztán jöhet az egész világ!:-D more »

Apple event in january! Jön a blockbuster?

..., ami várható: - This event will focus on iTunes University and Apple in education - I learned of the event back in September when it was originally scheduled for late Fall in New York but it was eventually postponed. - The event will be in New Yo… more »

Az Apple kaszál az Androidon.

Kevin Rivette, (3LP Advisors LLC) szerint az Apple 10 dollár royaltyt gyûjt be minden eladott Android-os eszköz után, ami éppen kétszerese a Microsoft-nak járó 5 dodinak a'la HTC Android. Maga a cikk a Bloomberg-ben jelent meg, akit érdekel, nézzen cs… more »

Bejeweled free app.

Bejeweled free app.
It's the biggest, brightest BejeweledŸ ever! Discover all-new ways to play the world’s #1 puzzle game on your iPhone! Find your perfect match with 3 breathtaking game modes. Ease into Classic Bejeweled for cascades of fun, dig into Diamond Mine f… more »

::