Az új Nano elõállítása: 45 dodó.

Legalábbis a környékén, ezt állítják az iSuppli-s Barátaink. Bõvebbet nemsokára tõlük (lásd: fenti link). more »

Letartóztatták az Apple U.S.A. menedzserét!

A hírek 1 millió dollárról, Kínáról, Dél-Koreáról és Szingapúrról szólnak, illegális pénzügyi tevékenységrõl és pénzmosásról! A manager neve: Paul Shin Devine és iPhone és iPod titkokat is kiszivárogtatott a piszok! No, nem a különbözõ helyeken megje… more »

Két Ipod Touch prototípus az Ebay-en.

Feltûnt Két Ipod Touch prototípus az Ebay-en. Aztán le is vették. Ami miatt érdekesek voltak: kamera volt rajtuk! Nézzétek csak! more »

Szétkaptak az új Ipod nano-t.

Meg jóformán meg sem lett emésztve ez a kétnapos túrórudi, de az iFixit emberei mar szét is kapták az új iPod nano-t. Vékony, mint lakossági megtakaritás Magyarországon, és legalább annyira vonzó is:-) Pár apróság: * flash memória (Toshiba).… more »

Jobban fogy az Ipod...

A Piper Jaffray várakozásai ellenére jobban fogy az iPod, mint azt júliusban várták volna. A kiskerek legalábbis errõl számoltak be az U.S.A.-ban. 62 százaléka (a kiskereknek) jelölte meg a júliusi bestsellingnek a Classic-ot és a Touch-ot, szemben a… more »

Kamerák, reflektorok vesznek körül...

" Beleléptél a körbe, jobb,ha én mondom el..." Egyre másra szivárognak ki a hírek és erõsítik meg azt a korábban is közölt pletykát: kamerát várnak minden Ipodba, kivéve a Shuffle-t. Most a fenti forrás szerint rendelt az Apple nagyobb mennyiségû came… more »

Who is the father of the Ipod?

Azoknak, akik még nem ismernék a rideg tényeket more »

Anyák napja

Az Apple azt akarja,hogy a vasárnapi Anyák napja alkalmából, vegyél Ipodot az Édesanyádnak (szerintük még a temetésedre is vegyél egyet,hogy jól hallhasd a földöntúli rock"n roll-t:-) Én azt mondom,hogy VIRÁGOT vegyél, és ez esetben ne kövesd az Appl… more »

::