“Mothership” AppleHQ building.

“Mothership” AppleHQ building.
More and more, people just want more and more...pedig a freed from desire lenne a jobb. Mind1 is, itt a hq, bõvebben meg a linken. " Jobs called the new building “a spaceship” and said Apple will use its experience in building retail store… more »

Szolgáltatásunkról: szállítás USA-ból.

Most,hogy behalt az egyik amerikai csomagküldõ cég, nem lehet elégszer elmondani,hogy mit is jelent az "Ablak a világra" szolgáltatásunk. Cimszavakban: 1. Válassza ki a terméket - segítenek a keresõk- és küldje el nekünk a termék linkjét. 2. Kérj… more »

Rubik's 360

Wow, wow, wow és egy icipici: yeah! Ha valaki lemaradt volna róla, újra hires Magyarország! Kellett már! Itt van, Rubik Ernõ új találmánya, amely a �360� elnevezésre hallgat: három egymásba illesztett átlátszó gömb, bennük hat darab szab… more »

Ablak a világra TOP 10-ese

Akkor keritsünk is sort,hogy az idei évben, igy Karácsony táján, melyek a DB. oldal "Ablak a világra" szolgáltatásának legkurrensebb termékei. 1. Mint mindig: tokok és más védõ felszerelések a szifonokhoz, Macbookokhoz, MB prohoz,etc. 2. Iphone tartós… more »

Ipod akció!!! Bontatlanul, csomagolva...

Mai ajánlatunk: 2008. december közepén egy kedves Barátunk hazarepül innen az U.S.A.-ból. A csomagjában még van hely mindenféle kisméretû dolognak, igy aki venni akar valamit (pl: Ipod, de lehet más apróság is), de szeretné a postaköltséget, miegymást… more »

Dollár árfolyam, szünetelõ rendelés!

A dollár árfolyam változásának köszönhetõen -amig új árainkat nem alakitjuk ki - a megrendelések a KIEGÉSZITÕK kapcsán SZÜNETELNEK!!! Ez nem érinti az "Ablak a világra" szolgáltatásunkat! Kérjuk türelmeteket ill. akinek tényleg nagyon kell és tud is vár… more »

Ablak a világra...

Már régóta filózom rajta,hogy jobban be kéne nyomni a köztudatba mi is ez. Hiába van fennt a DB. oldalon, meg mindig kevesen értik, ezért pár szóban, pár gondolat: olyan szolgáltatás, ami arról szól,hogy ha nem vagy nyerõ az amcsiknál vagy EU-s orszagbó… more »