A Google kinyírja a Nexust.

Hiába van nagy sikere a Nexusok telefonoknak, és szállítjuk õket mi is, úgy tûnik a Google nemsokára mégis kinyírja õket. Az új favorittal, az Android Silver-rel támadják a prémiumkategóriát, és ebbe a képbe úgy tûnik nem illik bele a Nexus sorozat.… more »

Google Play kártya árak.

Megrendelésre küldük a Google Play kártyákat. Áraink: 10$ -os kártya: 13$ 25$-os kártya: 33$ 50$-os kártya: 63$ Fizetni: mint az iTunes kártyák esetén. more »

Moto G áraink.

Hogy a Google zászlóshajója, a Nexus 5 mellett, az olcsóbb kategória királyáról a Moto G-rõl is szóljunk, álljon alább árlistánk: 8GB:63eFt 16GB: 68eFt more »

Nexus 5 ár.

Megérkezett, amire mindenki várt, a Google Nexus 5-os telefonja. A nagy sikerû Nexus 4-es utódja így néz ki körvonalakban: 4,95 hüvelykes képátlóval, IPS technológia, Full HD felbontás, 137,84 × 69,17 × 8,59 milliméter, 130 gram, 8 megapixel hát… more »

Október 31-én jön a Nexus 5?

Felröppent a hír, hogy igen. Hát, ha Halloween, hát Halloween, csak legyen elég KitKat is hozzá:-DDD Mi küldeni fogjuk akármikor is. more »

Nexus 5 árunk.

Az iDealer még nem alakította ki a Nexus 5 árát, ami ma szépen megjelent a Google Plaayben, de már dolgozik rajta. Stay tuned! more »

Otthon van a Nexus 7 32 GB 4G/LTE.

Otthon van a Nexus 7 32 GB 4G/LTE.
Mint korábban írtuk, küldjük az új generációs Nexus eszközöket. Most éppen a fullos verzió, a Nexus 7 32 GB 4G/LTE ért haza. Enjoy! more »

HP Chromebook 11 árunk.

Samsung 1.7 GHz 2 GB DDR3L SDRAM 16 GB Solid-State Drive 11.6 inches kijelzõ Chrome, cca. 6 óra üzemidõ Mikro-USB-vel is tölthetõ a laptop Ár az iDealernél: 87eFt. more »

Otthon vannak a Chromecast-ek.

Otthon vannak a Chromecast-ek.
Azaz megint hazaért egy szállítmány, hogy megrendelõik már boldogan és kényelmesen használhassák. Az árainkat ismeritek, várjuk a további megrendeléseket! more »

::