Hatalmas iTunes kártya akció közeleg!

Nemsokára elérjük az 1500. posztunkat és egyúttal átállunk a wordpress blogmotorra, mert a mostani már kicsit diszfunkcionális. Az 1500. poszt és a váltás örömére hatalmas iTunes akcióval fogunk jelentkezni, hogy tutira kihúzzátok Karácsonyig, a karács… more »

iTuneskártya áremelés forintban.

Amirõl korábban írtunk bekövetkezett. 1 dollár tartósan 250Ft körül jár és véleményünk szerint lesz még fentebb is. Éppen ezért nem tudjuk tartani tovább a 250Ft/ dolláros forint átváltási árunkat az iTunes kártyák kapcsán. Emelni fogunk és ez nemsok… more »

iTuneskártya olcsón.

Ugyan a dollár olyan, amilyen. Ez ellen nem sokat lehet tenni. Próbáljuk nézni az elõnyösebb oldalát: http://digitalbridge.hu/?r=11&c=1 Ha 245Ft körül van a dollár, akkor az 50 dolláos kártya 12.500Ft-ért, vagy a 100 dolláros kártya 25eFt-ért vag… more »

iTunes kártya akció kezdõdött!

Amit már említettünk is, most itt van. Tudjátok, hogy minden alkalmat megragadunk az ünneplésre.:-) Most egy kedves jóbarátunk készülõdik összekötni életét egy szép hölggyel, és közelgõ házasságuk alkalmából mi is gratulálunk nekik.:-) Remélem… more »

iTunes kártya akció készülõdik.

Bezony:-D Ha minden jól megy, hétfõn tartunk egy iTunes kártya kód akciót, kedves Vásárlóink örömére. Az apropó is meg van, de egyelõre még korai beszélni róla, várjuk ki a hétfõt. Keep in touch. more »

iTunes kód akció vége.

Véget ért a 6. születésnapi iTunes kód vásárlási akciónk, aminek keretein belül kedvezményesen vásárolhattál angol és amerikai itunes kártyákat tõlünk. Ha lemaradtál, ne búsulj: fogunk még akciózni a jövõben is, csak most egy kicsit várnotok kell.… more »

Elindult a húsvéti iTunes kártya akciónk.

Lessetek csak meg a Digitalbridge.hu oldalon. Pentekig tudtok kedvezmenyesen vasarolni. more »

iTunes kártya akció készül.

Húsvét alkalmából. Már csak párat kell aludni:D more »

::