vasarlasamerikabol.hu

Surprise! (Vol. 3.:-) Kattintsatok az vasarlasamerikabol.hu linkre bátran. Igen, jól látjátok. idealer.hu rulez:-) more »

Vegyünk egy példát a kiszamolo.hu-ról.

Konkrét példán eresztül szeretném Nektek megmutatni, hogy mit nyerhettek adott esetben egy külföldi rendeléssel. Példánkat a méltán híres és népszerû kiszamolo.hu blog egyik posztjából vettük, melyet mi magunk is szívesen olvasunk. Ebben, a szerz… more »

amazonvasarlasok.hu

Meglepetés! (Vol. 1.:-) Igen, jól látjátok. idealer.hu rulez:-) more »

Amazon Fire Phone: a nagyon kényelmes telefon.

Szkennelés, könyv és ermékfelismerés, jó vizualizáció a játékhoz, szóval ilyesmi az amazon Fire Phone, de tekintsétek meg Ti is, jöjjön egy kis review. [video:youtube:fYHR6AGP1_o] more »

Amazon click and collect.

Az Amazon - egyelõre kísérleti jelleggel - új, click and collect rendszert vezetne be Angliában. A nagyobb földalatti autó parkolóknál és metróállomásokon elhelyezett szekrényekbõl tudnák fel venni a kliensek az Amazontól megrendelt termékeket. A… more »

Amazon Fire Phone ár.

Az Amazon Fire Phone 32GB: 186eFt-ért míg az Amazon Fire Phone 64GB-t: 209eFt-ért tudjuk küldeni kártyfüggetlenül. more »

Amazon phone

Na, a jó nyelvek szerint jön az Amazon mobil június 18-án. Mi még mindig kitartunk amellett, hogy csak az iDealer Team munkáját akarják a nagy közönség elõtt méltatni, de állítólag sajnps nem ez lesz, hanem jön az Amazon mobil. Készüljetek, nemsok… more »

Amazon mystery event.

A korábbi mystery box után, most itt van a mystery event. Az Amazon meginvitálta a sajtót és egyéb érdeklõdõket egy titokzatos eseményre Seattle-be június 18-ára. A cég nem nagyon kommentálta az eseményt és a meghívást sem, azon túl, hogy az esemé… more »

Amazon mystery box

Amazon mystery box
Az Amazon "pottyntotta le", a helszín San Francisco, a Ferry Building-hez közel. Megy a találgatás, hogy mi is ez, de az Amazon még nem nyilatkozott semmit. Meglátjuk, hogy mi sül ki ebbõl az óriás narancssárga boxból:-D more »

Újra trükközik az Amazon.

4,3 milliárd font után sikerült beadózniuk 4,2 millió fontot. Nem mondhatnánk, hogy fair enough... Úgy tûnik nem sokat tanulnak a korábbi leckékbõl. more »

::