Mit gondolok az Iphone 6-ról?

Google Telefon használóként mást nem is nagyon tudnék. Ennek ellenére biztosan nagyon sikeres termék lesz az eladások szempontjából, mert az Apple mindig is jól tolta a hype-ot. more »

15 éves az Ebay!

Na, persze nem nálunk, mert az Államokban 1995 óta létezik. Angliában viszont most ünepelte a 15 születésnapját. Eredetileg AuctionWeb volt a cég neve, de ezt 1997-ben eBay-re változtatták. Nagyon helyesen. 65 miliárdos forgalom, 19 millió vásá… more »

Iphone 6 NFC chippel.

Iphone 6 NFC chippel.
Ahogy korábban már megírtuk, most úgy tûnik fel is bukkant Kínában a gyártósoron az Iphone 6 alaplapjáról. A fotókról kiderül az, amit már korábban megírunk, vagyis hogy NFC chippel jön az új Iphone 6-os, valamint wifiben a szupergyors 802.11ac -t tá… more »

iPhone 6 pletykák.

Számszerûsítve. Bõvebb infóért katt. a fenti linkre. more »

Iphone 6 exclusive leak

[video:youtube:v=OzlR-pn0kig] Majd meglátjuk. more »

Google Play kártya árak.

Megrendelésre küldük a Google Play kártyákat. Áraink: 10$ -os kártya: 13$ 25$-os kártya: 33$ 50$-os kártya: 63$ Fizetni: mint az iTunes kártyák esetén. more »

Milyen erõs a dollár valójában?

Egy kép többet mond minden szónál. Jöjjön a US Dollar/USDX chart. more »

Iphone 5s ár.

Annyi levelet kapunk, hogy küldjünk a 16GB-s T-Mobile contract free készüléket haza, hogy akkor most megelõzendõ megírjuk az árát és egy és mást. Elõször is: nem szívesen küldjük. Miért? Ez egy slágertermék, lesz ez othon is hamarost, nagy a p… more »

::