iTunes kód akció vége.

Korábban indított iTunes kód akciónk, a mai nappal véget ért. Karácsony elõtt még, ha minden jól megy tartunk egyet. Keep in touch! more »

iTunes kód akció vége.

Véget ért a 6. születésnapi iTunes kód vásárlási akciónk, aminek keretein belül kedvezményesen vásárolhattál angol és amerikai itunes kártyákat tõlünk. Ha lemaradtál, ne búsulj: fogunk még akciózni a jövõben is, csak most egy kicsit várnotok kell.… more »

iTunes kártya akció Mikulás napra!

Ahogy ígértük, itt van. Tessenek válogatni:-D more »

iTunes kártya akció közeleg...

Csendben lopódzik, Mikulás napjára érkezik. :-D more »

Karácsonyi iTunes akció!

Nemsokára Karácsony, és mi hagyományainkhoz híven, újból akciós áron kínáljuk a tartalom szerelmeseinek az iTunes kártyákat.   Vegyék, vigyék, jóra költsék! Tessék, csak tessék, klikk az alábi linkre! more »

Elutaztunk Európába...

Mondtuk, hogy maradjunk kapcsolatban:-D   A cél pedig: Anglia, Franciaorszag, Luxemburg:-D   Karácsonyi iTunes akció közeleg, addig amíg megírjuk élményeinket! more »

Az iOS 6 újragondolja az iTunest, az App Store-t, és a iBookstore-t.

Úgy tûnik, hogy az iOS 6 újragondolja az iTunes-t, az App Store-t, és a iBookstore-t. Új design, új funkciók, Facebook integráció, etc. Egy Chomp nevû - korábban felvásárolt - cég technológiáját fogják felhasználni. Kivárjuk. Meglátjuk. Megtapasztalju… more »

Véget ért az iTunes kártyakód akció!

Ahogy fent írtam: Véget ért az iTunes kártyakód akció! Gratulálunk a nyerteseknek!:-D more »

iTunes kártyakód akció kezdõdött!!!!

Elindult. Korlátozott ideig tart, igen jó árakkal. Lehet rendelni. Mindenkinek. Most! ps: mit mondjak még?:-) more »

iTunes kártyakód akció közeleg.

A jövõ héten iTunes kártya-kód akciót tarunk rövid ideig, amire minden kedves vásárlónkat és egyéb érdeklõdõ embertársainkat szeretettel várunk:-) Figyeljétek a blogot! more »

::