Elköltöztünk!

Igen. Az iDealer-Digitalbridge blog elérte az 1500.-ik bejegyzést és ennek örömére új helyre költözött ide: http://digitalbridge.hu/blog/ Tessék az RSS-eket átállítani, új híreinkõl már az új helyünkön értesülhet minden kedves Vásárlónk! Ez pediglen… more »

A kínai új év után érkezik az Apple watch.

Úgy tûnik, bogy a kínai új év utén (february 19) érkezik meg majd az Apple Watch. Így tehát sajnos sokaknak ki kell hagyniuk a Valentín napot:-((( Brühü-brühü:-D more »

Drón eladó, drón ár.

Hallgatva az idõk szavára és mert sokakat érdekel, bõvítjük a kínálatot. A képen látható KAMERÁS drónt tudjátok megrendelni tõlünk 17eFt-ért, ha írtok nekünk. Paraméterei: - 499 g - 35.8 x 18.2 x 9.2 cm more »

Az iDealer Team jó híre a nagyvilágban.

Újra és újra bebizonyosodik. Most a bitcoin.hu oldal közölt rólunk egy cikket, tekintsétek csak meg magatok is: http://bitcoin.hu/bitcoin-elfogadohely-digitalbridge-llc/ Ugye, hogy jó? more »

6 éves az iDealer Team.

avagy játék és interview 10 percben. Aki kérdez: Makrancos Nárton, alias Bede Marcsellinó, hintalókészítõ kisiparos. Akik válaszolnak: Jofkov kapitány és Dávid herceg. B.M.: Hadd gratuláljak elõször is a 6 éves iDealer Team-hez. Dávid: Digit… more »

Rendelés külföldrõl, USA-ból, ebay-rõl, amazon-ról.

Az elõzõ poszt elég nagy olvasottságott kapott, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit kibontom a témát, lássuk a technikai tudnivalókat. Az iDealer azonka jó, akik nem tudnak vagy nem akarnak foglalkozni a saját rendelés lebyonolításával. Tehát, ha nin… more »

Rendelés külföldrõl, USA-ból, ebay-rõl.

Gondoltam megírom, hogy miért is fontos ez, mert néha úgy tûnik, hogy nem mindenkinek tiszta, hogy mi is ebben a jóság. Elõször is mind az Ebay, mind az Amazon Amerikából jön. Onnan indult világ körüli hódító útjára. Ezekrõl már azért mindenki hallot… more »

Megint költözik az iDealer.

Volt már ilyen a történelemben. Nem is egy. Ahol a gempa, oda kell menni. Vasárnap indulunk, de államon belül maradunk, bár pár hónapot most távol leszünk otthonunktól. Amíg az új postacímünket nem tudjuk, biztos, hogy késésekre lehet számít… more »

Szépül az iDealer.hu

...és a Digitalbridge is. Lehet nyugodtan checkolni, sok apró változás mind a két oldalon:-D more »

Néhány szó a karácsonyi megrendelésekrõl.

Most, hogy már benne vagyunk az adventi várakozásban és már csak cca. 3 hét Karácsony, tekintsünk ki egy minden évben, ezidõtájt felbukkanó, akkut problémára, a KÉSÕN LEADOTT KARÁCSONYI MEGRENDELÉSEKRE. Annak ellenére, hogy kis csapatunk 2008 óta min… more »

::