Ebay Russia 2013.

Ebay Russia 2013.
A 2007 óta mûködõ Ebay.ru nagyon szép eredményeket könyvelhetett el 2013-ban, a piacra lépése utáni 6.évben. 2013 végére az eBay napi 90.000 rendelést kapott Oroszországból, és 1 millió aktív felhasználója volt Oroszországban. "Az eBay Russia indítá… more »

Leválasztja a PayPalt az eBay.

Adott két, - kölön is életképes - nagyszerû rendszer a PayPal és az Ebay. Adott Carl Icahn, az agresszív tõzsdejátékos és befektetõ, aki régóta követeli szétválsztásukat. Adottak a hírek, hogy a PayPal integrálni kívánja a Bitcoint. Faktuálisan: 201… more »

15 éves az Ebay!

Na, persze nem nálunk, mert az Államokban 1995 óta létezik. Angliában viszont most ünepelte a 15 születésnapját. Eredetileg AuctionWeb volt a cég neve, de ezt 1997-ben eBay-re változtatták. Nagyon helyesen. 65 miliárdos forgalom, 19 millió vásá… more »

vasarlasamerikabol.hu

Surprise! (Vol. 3.:-) Kattintsatok az vasarlasamerikabol.hu linkre bátran. Igen, jól látjátok. idealer.hu rulez:-) more »

Vegyünk egy példát a kiszamolo.hu-ról.

Konkrét példán eresztül szeretném Nektek megmutatni, hogy mit nyerhettek adott esetben egy külföldi rendeléssel. Példánkat a méltán híres és népszerû kiszamolo.hu blog egyik posztjából vettük, melyet mi magunk is szívesen olvasunk. Ebben, a szerz… more »

ebayvasarlasok.hu

Surprise! (Vol. 2.:-) Kattintsatok az ebayvasarlasok.hu linkre bátran. Igen, jól látjátok. idealer.hu rulez:-) more »

Ebay pick-up az Argosban.

Ami nálunk a Walmart, az Angliának az Argos. Persze az Ebay ott is terjeszkedni akar, nem csak itt. Elõször tesztelték, és most úgy tûnik az év második felében bevezetik, hogy fel lehessen venni az Argosokban az Ebayrõl rendelt termékeket. Mind… more »

Rendelés külföldrõl, USA-ból, ebay-rõl, amazon-ról.

Az elõzõ poszt elég nagy olvasottságott kapott, ezért úgy döntöttem, hogy kicsit kibontom a témát, lássuk a technikai tudnivalókat. Az iDealer azonka jó, akik nem tudnak vagy nem akarnak foglalkozni a saját rendelés lebyonolításával. Tehát, ha nin… more »

Rendelés külföldrõl, USA-ból, ebay-rõl.

Gondoltam megírom, hogy miért is fontos ez, mert néha úgy tûnik, hogy nem mindenkinek tiszta, hogy mi is ebben a jóság. Elõször is mind az Ebay, mind az Amazon Amerikából jön. Onnan indult világ körüli hódító útjára. Ezekrõl már azért mindenki hallot… more »

Az iDealer Team új szolgáltatása: Nagy-Britannia!

Dávidnak sikerült megtalálnia a megfelelõ személyt, így most már Nagy-Britanniából is tudtok rendelni iTunes kártyát, Microsoft Pointot, vagy bármi egyéb Amazonos, Ebay-es, etc, terméket. Mi a jó hír, ha nem ez? more »

::