Szénszálas Macbook házak jönnek?

Lehet. Az Appleinsider szerint legalábbis az Apple-nek már van ilyen szabadalma, tehát logikus lépés lenne. Mi nem mondunk semmit, katt. a linkre, nézzetek szabadalmat, aztán mondjatok véleményt. more »

Minden 5. Mac fertõzött!

Ráadásul ilyen arányban: OSX/Flshplyr 75.1% 2. OSX/FakeAV 17.8% 3. OSX/RSPlug 5.5% 4. OSX/Jahlav 1.2% 5. Other 0.4% Bõvebb infóért, katt a fenti linkre. more »

Dobozos Aperture 3. áraink

Hogy mi is hozzátegyünk valamit a "miért olcsóbb, hogy olcsóbb a szoftver külföldön?" vitához, álljon itt egy kedvezõ ajánlat a fényképezõgépek és kamerák szerelmeseinek. (Dobozos) Aperture 3 hazaküldése: 48eFt. Minden benne van a dobozban, aminek be… more »

Appleopold I.

Appleopold I.
A képen az Apple egy régi operációs rendszerével ellátott számítógép parkját láthatjátok (innen a post címe is), amit én fotóztam (és töltöttem most fel ígéretemhez híven) Amsterdamban. Akit szívesen megnézné itt keresse: Prinsen Gracht Centrum, az üz… more »

Kaspersky for Mac

Kaspersky for Mac
A Kaspersky cég (kasperskyék) bemutatták a legújabb Anti-Virus programjukat Mac-re. 30.000 támadót iktat ki, de atomvillanás ellen nem jó, az ellen nem véd... Rendszerkövetelménye: Mac OS X 10.4.11 vagy fentebb. 40 dollár az 1 éves single-system li… more »

Amerikában mindent lehet...

Mindent nem, de azért sok mindent. Példának okáért hazaértek az elsõ Family Pack-es,azaz 5 felhasználós Snow Leok, amint a képen is látható. Megrendelték,elküldtük. Mert ezt is lehet. more »

::