PS Vita 3G és Wifi árak mellé egy kis bemutató.

Az áraink ugye köztudottak, most jöjjön egy kis bemutató, mire lehet számítani. more »

PS Vita 3G és Wifi áraink!

Változatlanul küldjük haza a PS Vita 3G és Wifi játék konzolokat az U.S.A.-ból. Az ára: PS Vita 3G: 77eFt. PS Vita WIFI: 66eFt. Amíg nem változik a dollár árfolyam! more »

Sony (PSP) news

Nem elég,hogy a Sony beteszi a Google Chrome-ot, mit beteszi, installálja a Sony Vaio családba,de még bedob egy ilyet is?: Jön a PSP Gran Turismo bundle (mikor? október 20-án), 199.99 dollárért Mystic Silver PSP-vel, a játékkal, letölthetõ movie vouch… more »

PS3 Slim

A 120GB-s PS3 Slim (közismert nevén:CECH-2000A,ehe-ehe után itt a 250GB-s verzió is, költõi nevén: CECH-2000B. Mi a jó hír,ha nem ez? Az árazás korai kiszivárogtatása ismeretlen fogalom a 250GB Slim kategóriában, de amit mi is tudhatunk az az,hogy a 1… more »

iTunes gift card fejlövés

Miközben... Kezdenek egyre kedvezõbb forulatot venni a dolgok PSP fronton, hiszen a pletykák szerint a Sony végre megmozdítja a nagy büdös seggét,hogy valamicskét odaverjen az Iphone-nak az új PSP-jével: a PS Phone-nal Addig... vannak egészen elképes… more »

PSP Go

Úgy látszik el kell adósodnod, vagy minimum jelzálogot felvenned a házadra, ha az új PSP Go-t szemelted ki megvételre. 249 dollár vagy 229 euro. Ez az ára, nem más! Észak-Amerikában és Európában október 1-el jelenik meg. Úgy tûnik a Sony ugyanúgy ki… more »

PSP játékok Iphone-ra

Legalábbis egy érdekes pletyka szerint. Az Apple azt tervezi,hogy az AppStore-on belül külön szekciót alakitana ki a "next level, PSP-Like" game-k számára, melyet -meglepõ módon!- Premium Games-nak hivna. Mit jelent ez a PSP szerû-ség? Hát nagyobb… more »

PSP firmware 5.0

Francia források szerint, állitolag a 3000-es szériaval érkezik majd, és lesz benne egy-két jó dolog is. -Támogatás a PSN store-hoz. -RSS kapcsán text file olvasás támogatása. -Integrált Screenshot mentési lehetõség a játekból a memory stick-be.… more »

Nem katasztrófa, de nem is Karácsony!

Az október 16-án debütáló PSP-3000 Japánban 19,800 yen ($180 USD), Angliában £149 ($263 USD),lesz,ami 15%-al nagyobb, mint a mostani slim and lite verzió ára. more »

Jön az új PSP, aki akar majd rendelhet Tõlünk...

Ma beszéljenek a számok és az adatok helyettem: 1. Ratchet & Clank: Size Matters Entertainment Pack Updated Mystic Silver PSP 3000 Ratchet & Clank: Size Matters National Treasure 2: Book of Secrets UMD echochrome PSN download voucher 1GT M… more »