Ez a hoki, nem az...

...ha a pöcsötökkel játszotok:-D more »

Az Orlov jóslat.

Pontosan errõl akartam írni tegnap, de akkor nem sikerült. Sebaj! Mirõl is lenne szó itt kérem? A leningrádi születési Dimitrij Orlov, mérnökként az U.S.A.-ba emigrál a 70-es években. Végignézi hazája, az USSR lassú, majd egyre gyorsuló döglõdését a 8… more »

Orbán Viktor ellenfelei

...azaz álljunk már meg egy szóra és nézzük már meg kikkel is ellenkezik/üzletel Orbán Viktor és csapata. Az IMF ugye washingtoni (és nem new york-i!) székhelyû szervezet, a szavazatok súlyozottak, az intézmény összes szavazataiból legnagyobb aránnyal… more »

Twitter kliens megoszlás.

Fotó ügyileg, mert errõl szól a fenti ábra. Láthatni, hogy az Iphone elõkelõ helyen szerepel a maga 21%-val! Mit is mondhatnánk? Hajrá Iphone, hajrá Apple, hajrá iDealer, hajrá Digitalbridge! more »

Albert Flórián emlékére!

Bár nem volt a legendás Aranycsapat tagja, de nálam mindig befért volna!!! Aki magyar, siratja! more »

Home is where the hatred is...

A mai nap nem lehet másé, csakis a zseniális Esther Philipsé:-D ps: a youtube meg b...a magát seggbe, amiért nem enged beágyazni! more »

Kiszivárogtatták az iPhone5 alkatrészeit.

Kamera, aksi, miegymás, legalábbis a Macrumors szerint. Katt a fenti linkre, aki perverz kíváncsiságot érez egy még meg sem született mítikus lény belsõ szerveinek megmustrálására:-) more »

Ezt csinálod az Ipadodon.

...és azt is tudom mit fog csinálni idén nyáron:-D more »

::