Apple Universal Dock renewal.

Apple Universal Dock renewal.
Az Apple szépen csendben, különösebb csinnadratta nélkül megújította a dokkoló csomagját. Tartalom: USB adapter, USB kábel, új alumínium távirányító, 5 db dokkoló, (kompatibilisek iPhone 3G/3GS/4-al, 2, 3, 4 gen. iPod touch-csal, 5. gen. iPod nano-va… more »

Elõrehozza az Apple az új Ipodok bemutatását?

Általában a szeptember szokott lenni az új termékek és az iTunes aktuális fejlesztéseinek bemutatása. Na, de most! Bizonyos források szerint elõrehozták a bemutatót, azaz augusztus 14-tõl 16-ig várhatóak az újdonságok. A pletykák új iPod Touch-ról, é… more »

Halló! Itt Vietnám! 2MP-s Ipod Touch kamerával.

Ezek a vietek, nagyon tudnak valamit, jó reggelt! Most egy 2 mp-s Ipod Touch került elõ tõlük, valami prototípus... Lehet, hogy azokról van szó, amikrõl már korábban írtunk? Szavazzatok! more »

Ipad: it sucks?

Ipad: it sucks?
Meg nem erõsített hírek szerint az Apple az iPad 3.2 után a következõ (4.x) firmware-t még ingyen adná, de az 5.x-ért már tejelni kellene. " Apple will provide you any iPad OS software updates that it may release from time to time, up to and including… more »

Kiszivárgott az Ipad játékok listája...

HD vagy XL jelzéssel láthatjuk az Apple Ipadra fejlesztett és jóváhagyott játékokat. Ilyesmikre kell gondolnunk, de úgyis meg tudjuk nemsokára! Ammoin HD Azkend HD Flight Control HD Grind HD Labyrinth 2 HD NBA Hotshot HD Numba HD Plants vs. Zom… more »

Amitõl üthet a Tablet...

Az egy profi GPS rendszer lehet, de könnyen lehet,hogy professzionális katonai helymeghatározót tesznek bele. Saját helymeghatározót fejleszt a kis almás cég. Reméljük a Tablet-on már rajta lesz:-) more »

Touch (touch) (baby) to go!

Na, ma nagyon összeszedettek leszünk, mert sok mindent kell idesûriteni, hiszen olthatatlan a tudásvágyatok, mindent felfaltok* ,és bevallom én is jól érzem magam -mint a konyhában- alkotás/irás közben. Ennyi ömlengés után lássunk is neki. Lassan megj… more »

Kamera a Touch-on és a Nano-n?

A MacBidouill angol kiadása szerint, nemsokára kamerával, fényképezõvel, optikával látják el az Ipod Touch-ot és a Nano-t is. Igaz, a megapixelekrõl,a flash-rõl és az autófókuszról még nem mondtak ugyan semmit, de akár el is képzelhetõ,hiszen az Iphone… more »

Ipod Touch jailbroken

Hát ezt is megértük: iPod touch 2G, 3.0b2: jailbroken! Nem a nyuszi tojta,ugye tudjátok?:-D more »

::