A kínai új év után érkezik az Apple watch.

Úgy tûnik, bogy a kínai új év utén (february 19) érkezik meg majd az Apple Watch. Így tehát sajnos sokaknak ki kell hagyniuk a Valentín napot:-((( Brühü-brühü:-D more »

Ipad Air 2 ár.

Ha tõlünk rendeled, ezeket az árakat tudjuk Neked adni: Ipad Air 2 16GB: 160eFt. Ipad Air 2 32GB: 195eFt. Ipad Air 2 64GB: 225eFt. Ipad Mini 3 128GB: 195eFt. That's it. more »

Apple watch.

[video:youtube:yioL7MRQvHM] more »

Apple-Beats.

Apple-Beats.
Majdnem olyan, mint az Applebee, de mégsem az. Felkerült az Apple honlapjára a korábbi szerzeményt üdvözlõ szöveg, valahogy így: " Today we are excited to officially welcome Beats Music and Beats Electronics to the Apple family. Music has always h… more »

Mobil wallet-tel támad az Apple.

Jah, úgy tûnik igen, legalábbis a theinformation.com szerint. Biztosak lehetünk benne, hogy ha az Iphone 6-tal tán nem is, de valamelyik kütyüjükkel (okosóra?) be fognak lépni erre a piacra is, hiszen az NFC technológiával és a szabadalmaikkal meg tu… more »

Detronizálni Steve Jobs-ot.

Ne csináljunk Munkás Pityuból hõsõt, ha kérhetem.... more »

Bélyeget kap Steve Jobs.

Ugy tunik belyegre kerul az amerikai ikon, melos Pityu. A 2015-s forgalmi sorban olyan "arcok" mellett fog majd szerepelni, mint Johnny Carson, a Christmas carols, vagy a water lilies. En speciel minidg is komaztam a Christmas carols-okat a'la No… more »

Az Apple nem kooperált az NSA-val.

Legalábbis ezt mondja egg WSJ tweet: "Apple says it never worked with NSA to create 'backdoor' in products." more »

Apple = iBubble.

Reggie Middleton szerint lassan le is ereszt, mert engednie kell a profit marginból. Na, azért még más érdekesség is lehnagzik a videóban. [video:youtube:g-JQt9Jpw7w] more »

::