Paper vs. Tablet?

Jó az öreg papír a háznál!:-D more »

Áprilisban jönnek az új Ipadok!

Legalábbis a fenti oldal szerint, és érkezik augusztusban az Iphone5s. Ebbõl az Ipad5 és az Ipad Mini2 tûnik érdekesebbnek, feltéve, ha végre elkezdik jóárasítani, mint a Google a Nexusokat! more »

Csalódás az Ipad Mini!

Nekem legalábbis biztosan. Semmi olyat nem látok benne, amit ne lehetne megcsinálni egy másik táblagéppel, vagy, ami olyan novum lenne, ami miatt meg kellene venni. Az ára is elég lehangoló, legalábbis a fentiek tükrében, összevetve a tablet piac más… more »

Ipad mini akksi képek.

Nemsokára jön az Ipad Mini és nyilván, ha jó áron lesz, akkor küldeni fogja az iDealer Team. Az lenne jó, ha egyúttal e-könyv olvasó is lenne, hiszen az lenne a nagy dobás, táblagépbõl már van elég. Több fotóért, katt. a linkre! more »

Ipad mini képek.

Ahogy írtuk megkezdõdött az Ipad Mini gyártása. Képekkel is tudjuk bizonyítani:-D more »

A Wall Street Journal cikke is megerõsíti, hogy elindult az Ipad Mini gyártása.

A cikk szerint beindult az Ipad Mini gyártása, akárminek is hívjak majd:-D "Apple Inc.’s Asian component suppliers have started mass production of a new tablet computer smaller than the current iPad, people with knowledge of the situation said, a… more »

Az iDealer.hu megkezdte a Netatmo (Personal Weather Station) árusítását!

Az elsõ Personal Weather Station. Iphone-ra, Ipod-ra, az iDealer Teamtõl. Azoknak, akiknek fontos a Gyermekek, a Család egészsége, mert sajnos beteg is van a Családban! Amit tud többek között: Weather and Air Quality monitoring, indoor and outdoor.… more »

iMore: Nexus 7 vs. Ipad3.

ps: Az érdekesség persze a következõ részben van...:-D more »

Új iPad Smart Case review.

Mondanunk sem kell, hogy az iDealer Team megrendelésre küldi az új case-t. more »

::