Új Kindle Paperwhite ár 2013.

Ez a második generációja a Paperwhite-nak, az elsõt cca. egy éve mutatták be. Az elsõ generációsat is küldtük megrendelésre, így lesz ez a mostani eszközzel is. Jobb a kontrasztja, jobb beépített háttérfény, és gyorsabb is az elõdjénél. Áraink… more »

Amazon matchbook

Amazon matchbook
Amazon will launch a new service next month aimed at people who love old-fashioned paper books but want the flexibility of eBooks. The program, called Kindle MatchBook, will let consumers who as long ago as the Clinton administration bought a physica… more »

Az Amazon HTML5 alapú MP3 web boltot jelentett be.

A Paperwhite és az Autorip után, most megint egy jó lépés az Apple rovására. 22 millió dal  iPhone-ra és  iPod touch-ra testreszabva.   Ha veszel egy számot az automatikusan hozzáadódik az Amazon Cloud Player account odhoz (ami ugye max. 5GB.)  és bá… more »

Kindle Paperwhite a házban!

Megjött az elsõ Kindle Paperwhite, ami nemsokára megy is haza kedves megrendelõjének! A többi is érkezik hamarosan, de elég sokat kellett rá várni, ne tudjátok meg, h mikor adtuk le még anno a rendelést... Reméljük, az elsõ fecske megcsinálja a nyarat… more »

Mondom, hogy nagyot dobott a Google az új Nexusokkal!

Ahogy korábban is írtam, és most megerõsítik a hírt: Merjük bátran leírni...   NAGYOT DOBOTT A GOOGLE AZ ÚJ NEXUSOKKAL:-D more »

25 must have app. Kindle Fire-ra.

1. Pandora Price: Free Download: From Amazon Stream music on customized radio-like stations that "learn" from your likes and dislikes, becoming increasingly personalized over time. 2. Rhapsody Price: Free Download: From Amazon If… more »

Kindle Paperwhite áraink.

Megjelent az új Kindle család, ide értve a Kindle Fire HD 8.9" 4G-t, a Kindle Fire HD-t, és mai postunk tárgyát jelentõ Kindle Paperwhite és Kindle Paperwhite 3G. Korábban már írtuk, hogy az elsõk közt fogjuk hozni az árakat, hála Jeffynek. Õ most sz… more »