2 évesek vagyunk!

Holnap Ma, vagyis július 11-én lesz kereken 2 éves a Digitalbridge.

Ha hiszitek, ha nem, ebbõl az alkalomból Bede Marci készített velünk interjút (akit majd késõbb kívánunk méltó képpen kárpótolni, szóval ne ijedjen meg).

Alább olvasható az interjú teljes szövege.

Bede Márton: Itt ülünk Philadelphiában és a Digitalbridge-es srácokat faggatom éppen. Srácok, köszi a meghívást. Mivel kezdjünk?

DB: Szóra sem érdemes Marci, mi is csipázunk Téged, öröm, hogy itt vagy. Talán kérdezz elõször a nevünkrõl.

Bede Márton: Ok. Miért pont ezen a neven nyomultok, mi motivált titeket ebben?

DB: Egy idõben sokat ittuk (mondhatni mindig) Robert Mondavi borait, abból is fõleg a Woodbridge klasszikusait. Nem mondanánk magunkat sommeliereknek, de ezek bejöttek. Úgy alakult, hogy az oldalra vonatkozó eredeti elképzelésünk (mobildigital) foglalt volt, az asztalon meg ott volt egy üres Mondavi féle bor, hát nem kellett sok ész, hogy összerakjuk, így lettünk Digitalbridge.

Bede Márton: Plastik Jocó biztos azt mondaná erre, hogy egy fantasztikus korban élünk, én rövidebb leszek: f@sza! Lépjünk tovább! Milyen volt a kezdeti idõszak?

DB: Nagyon lelkesitõ, nagyon melós. Akkoriban mi voltunk otthon az elsõ oldal, ami kifejezetten Iphone, Ipod kiegészítõkre specializálta magát, még kézzel bindzsiztük be az összes terméket, hosszú éjszakákon át. Kétnaponta postára rohangáltunk, hogy kielégítsük az Ügyfeleink igényét, aminek meg is lett az eredménye, hiszen minden öreg nigger postás ismert már minket. Szép idõk voltak.

Bede Márton: Mégis mi kényszerített titeket ezen daliás idõk elhagyására?

DB: A magyarországi konkurencia Marci! Horn Gyula óta tudjuk (Te talán egy kicsit hamarabb), hogy találékony a magyar, meg tudja csinálni. Meg is csinálták, nyílt kismillió Iphone kiegészítõs bolt, kevés helyünk maradt a végén, váltanunk kellett. Ekkor tértünk át véglegesen az iTunes kódokra és alakítottuk meg az iDealer Team-et. Tévedés ne essen: az iDealerség korábban is létezett, de nem választottuk szét a levest. Néha még most is nehezen, ha-ha.

Bede Márton: Értem. Szörnyû csapásból épültetek fel, de kiröhögtétek a problémáitokat.

DB: Értsd meg Marci, nem tehettünk mást! Mi - bevallottan ugye - nem a tudomány és technika világából jövünk. Kereskedõk vagyunk, kib@szott dealerek. Egy dealernek mindig meg kell találnia azt, hogy mivel fog kereskedni. Mi egyelõre pályán vagyunk, de Te is tudod: bármit hozhat a holnap.

Bede Márton: Mirõl szól a Digitalbridge?

DB: Ha nagyon szárazak akarunk lenni, akkor 610 posztról, 265 kommentrõl, 50,321 szóról, és az olvasóinkról, akik ezt 317,921 alkalommal nézték meg, azaz átlagosan 500 olvasó/post. Ha bõ lére ereszthetjük a szuflét, akkor a kódok és kiegészitõk mellett arról is, hogy élvezettel írunk, bár nem sokat. Egyszerre többnyire kicsit, ez van akinek bejön, hiszen naponta közel 1000-en olvasnak minket mobil eszközrõl, azt hiszem nem véletlen. Rövid hírek az Alma világából, avagy az 1000 kistestvér figyel, ha-ha.

Bede Márton: Elkefélt egy humorotok van, az már szent igaz, de haladjunk tovább. Mikor adtok nekem egy Iphone 4G-t?

DB: Marci! Értsétek meg, hogy sem Neked, sem másnak nem fogunk ilyet adni. Minek tennénk?
Lesz otthon elõfizetéses, van Londonban kikódolt, tessék azokat venni. Mi tisztességes kereskedõk vagyunk, nem pedig fanboyok! Mindig azt szállítunk, amiben jó üzlet van. Nekünk is, meg a vásárlóinknak is. Ha tõlünk vetetnénk az új telót, az olyan lenne mintha meglopnánk az Ügyfeleinket. Kis türelemmel megkapjátok otthon olcsóbban. Persze, aki nagyon nem tud várni azt kielégítjük, de annak ára van, ha érted mire gondolok.

Bede Márton: Ne hülyéskedj, már a beszélgetés kezdete óta nézem milyen szépek a szempilláid. Interjú után megbeszéljük, jó? Most haladjunk tovább ugorgyunk. Lesz-e valami újítás a DB.n belül?

DB: Isten útjai kifürkészhetetlenek, de mindig van valami. Folyamatos fejlõdésen megyünk keresztül, és próbálunk mindig többet adni, még ha nem is mindig látszik. RSS-ben több, mint 700-an olvasnak, ez több, mint biztató.

Bede Márton: Végezetül egy olyan kérdés, amit nem hagyhatok ki innen Philly-bõl: akartok-e valamit üzenni Orbán Viktornak vagy az olvasóitoknak?

DB: Viktornak kitartást és jó munkát kívánunk, az olvasóknak pedig azt üzenjük,hogy kommenteljenek többet!

Bede Márton: Csak ennyit?

DB: Igen, és köszönjük az interjút!

ps: bõvebb infó -már Marci nélkül- itt.

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

2 comments

Comment from: r [Visitor]
r

Bede köcsög. És Viktor is köcsög. Happy Birthday 2 you!

2010. Jul. 12. @ 09:22
Comment from: admin [Member]  

Bede köcsög, ezen nincs mit szépíteni, de jól ír.

A miniszterelnök urat meg miért bántod?

Aki a focit szereti, rossz ember nem lehet.

Te nem szoktál focizni?

2010. Jul. 12. @ 10:07