A Psystar visszavág!

A Psystar ügyvédi irodát váltott az Apple elleni harc jegyében. Az új képviselõ a Camara & Sibley LLP of Houston (Texas).

Azt mondják,hogy semmi rejtegetni valójuk nincs. Több száz OS X-et vásároltak meg legálisan, sõt! Talán Õk az Apple legnagyobb OS vásárlói :-) A kerneles részt kihagyják, építenek egy másik hardware-t , a pakkot eladják és...és ennyi!

Szerintük az Apple copyright-ja még nem jogosítja fel az Apple-t arra,hogy megmondja az embereknek,hogy mit is csináljanak a megvásárolt copy-val.

Én speciel - már csak a renegade of funk életérzés miatt is :-D - a Psystarnak szurkolok. Kár lenne értük,ha nem lennének!

Aztán: létrehozták Psystar Community-t vagyis egy olyan közösséget, ahol, a tagok beírnak fejlesztés, etc. ügyben, a Psystar meg maximálisan igyekszik kiaknázni az ötleteket és az igényeknek megfelelõen megvalósítani. Ehhez minden eszközt igénybe is vesznek (wiki, etc.)

(Halló Psystar! Tök régóta várom már a Psystar laptopokat!:) )

Ráadásul - mivel a srácok nem pihennek - új diszrtibútoruk van Dél-Amerikában, egész pontosan Guatemalában.

(Dél- Amerikában iszonyat nagy piaca van a fekete és szürke termékeknek,úgyhogy ez egy bomba jó húzás.)

Ide írhattok neki:

distributors@psystar.com.

Végezetül a fiúk szenttül hiszik,hogy a fentiekkel egy nagy lépést tettek a nyitot számítógépek felé, azoknak akik nem engedhetik meg a drágaságot, de szintúgy szeretik a jót, mint õk :-)

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet