Vegyünk egy példát a kiszamolo.hu-ról.

Link: http://kiszamolo.hu/offtopic-mobil-kulso-akkumulatorok/#more-98725

Konkrét példán keresztül szeretném Nektek megmutatni, hogy mit nyerhettek adott esetben egy külföldi rendeléssel.

Példánkat a méltán híres és népszerû kiszamolo.hu blog egyik posztjából vettük, melyet mi magunk is szívesen olvasunk (a posztot fentebb találjátok belinkelve).

Ebben, a szerzõ 3 mobil telefonhoz való ún. "power bank"-ot hasonlít össze és arra a következtetésre jut, hogy nem hozzák azt a szintet, amiért megvenne õket az ember.

A hozzászólásokban késõbb hozzáteszi, hogy mi lehet(ne) egy megoldás:

" Ma voltam az Auchanban. Duracell 1800 mAh-s külsõ aksi 11.990 Ft. Azért ez már barokkos túlzás. Ennyi szufla van az 5600-asnak mondott 1.700 forintosban is. "

Most a mondat azon részét nem vizsgáljuk, hogy megéri-e megvenni ennyi tudásért a terméket, inkább koncentráljunk a kijelentésre, miszerint "barokkos túlzás" az ár.

Bizony, hogy barokkos túlzás az ár, hiszen, ha tõlünk, az idealer.hu-tól rendelnéd mi 7500Ft-ért tudnánk hazaküldeni ugyanezt a terméket mindennel együtt.

Mielõtt valaki neki állna dobálózni, hogy õ ezt olcsóbban rendelné meg, finoman emlékeztetnénk, hogy weboldalunk azoknak segít, akiknek valamilyen oknál fogva nem szállít az eladó az Államokból/Angliából vagy nem szívesen veszõdne a papírmunkával (áfa, vám, etc.), hanem inkább ránk bízná azt, tehát kényelmi szolgáltatást szeretne.

Peace!

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet