Az én iNeighbourom 1. rész...

Arra gondoltam,hogy szentelek egy, vagy több posztot az én kedves iNeighbourjaimnak, hadd essen Róluk szó itt is:-) Annyit tudnotok kell Róluk,hogy nevük,hogy úgymondjam közszájon forog, magyarul népszerû oldalakrol, blogokrol van szó.

Akirõl ma irok az nem Gergõ, nem Pécsrõl a http://1phone.hu. blog gazdája. Az alcimmel ellentétben nem csak egy újabb Iphone blog, hanem az egyik legsegitõkészebb és leghasznosabb Iphone blogról van szó. Az ugye tiszta,hogy szeretünk olvasni a kedvenc Iphonunkról, na de,könyörgök: ne csak száraz hirek legyenek! Az ugyanis,ha találsz az oldalon Iphone "dokikat", leirásokat, screenshotokat, vagy az,ha valaki nyomon követi a Dev Team aktuális hireit, vagy az oldalát ma 642 -en olvasták el, és jó Közössége van, nagyon hasznos tud lenni,ha valamilyen probléma "belemenõsebb" megoldását szeretnéd hallani.

Aki pedig több, mint 8 oldalas tesztet ir az új 16GB-s Iphone-járól,hát az minden, csak nem laikus. Nem mintha a mezei userekkel (mint én) gond lenne, de néha jó a szaki a háznál:-)

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet