Hát még mirõl beszélgettek? Egy porhintés margójára...

Vannak a hírek (hivatalos App Store app. jön Facebook-ra, az új iTunes 9.1 hozza el az iPad syncet, változik a Genius Mix is) és van a porhintés (Eric Schmidt,Google, meeting).

Ez utóbbi került bele a modern népmesék sorozatunkba:

Egyszer régen, nagyon régen, zúgó erdõ közepében kettõ nyulak összegyûltek, selyemfûre települtek. Ottan se ültek sokáig, talán csak egy fél óráig, amikor felkerekedtek, hogy már végre hazamennek, egy szarka felettük szállott, s felkiáltott:
- Mit csináltok? Mit csináltok, kettõ nyulak? Úgy ültök ott, mint az urak…
- Úgy, úgy bizony, mint az urak! – felelték a kettõ nyulak. – Ezután már urak leszünk, ebédre rókahúst eszünk! Nem fogjuk az idõt lopni, most indulunk rókafogni!
Csacsi szarka nem elhitte? Repült is már, a hírt vitte, s buta róka is elhitte. De hát hogyne hitte volna, akármilyen ravasz róka, mert a szarka így kiáltott:
- Egy jegenye fölött szállok, mikor lenézek a földre, kettõ nyulak ülnek körbe. Összebújva tanácskoznak… Jaj, mekkora nyulak voltak! Jaj, mekkora fejük, szájuk, a medve egér hozzájuk! Hát még mirõl beszélgettek? Hogy eztán csak rókát esznek!

Itt a vége Gyerekek, tutira jók legyetek!

ps(raw): Dude, it’s a fucking cable TV show. And Steve Jobs like..., correction, my friend. It’s premium cable. There’s a difference.

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet