Happy Virtual Insanity for everyone!

Plastik Józsi szokta mondogatni, hogy egy fantasztikus korban élünk. Frászkarikát!

Józsi meglátásának mélyebb értelmét nem vitatva, miszerint tényleg lenyûgözõ dolgok történnek a tudomány és technika világában, sajnos azt kell mondanom, mondanunk, hogy erkölcsileg és természetügyileg is szarul állunk. Nem kicsit. Nagyon!

Bõszen folyik a világ szennyel történõ elárasztása, és nem kell itt Rousseau-ra és a primitívizmusra gondolnia senkinek sem, ahhoz hogy lássa: egyre gyorsabban b@szódik el világunk.

2011 ideges év lesz minden értelemben. Az amcsi gazdaság döglõdik, világválság van, Koreát nemsokára "bekebelezi" Kína, háborúk vannak és közelednek egyszerre, otthon meg elég, ha egy kicsit több esõ esik, a ruszkik elzárják a gázcsapokat, vagy nem sikerül integrálni a cigányságot. Beláthatatlan dogok történhetnek meg éveken belül, olyanok, amikre most a legvadabb álmunkban sem gondolnánk.

Ezek a gondolatok persze nem most születtek meg bennem, hiszen akkor nem tudhattam volna jó elõre, hogy mit fogok most írni Nektek,milyen zenével húzom alá a mondanivalómat és miért.

Nem véletlen választottam a JAMIROQUAI "Virtual Insanity" c. számát, azt hiszem minden benne van a szövegében, ami elmondható mostanság virtuális világunkról: "That's not nature's way".

Örülök, hogy eljött az Újév, és ezúton kívánok mindenkinek Sikerekeben és egészségben teljes és egész új évet!

Valahogy azonban nem tudom kiverni a fejembõl, hogy mi vár ránk és ez beárnyékolja kissé az Újév fényét!

Ez van, ezt kell szeretni vagy nem szeretni Qukókáim!

A mai napra mindenkinek jó mulatást és gondoljatok néha az öreg Torrente mesterre is, azaz rám!:D

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

1 comment

Comment from: Muhadnagy [Visitor]
Muhadnagy

Boldog Új Évet Kívánok!

2010. Dec. 31. @ 14:10