Iphone 3G: vigyázó szemetek a Best Buy-ra vessétek!

Link: http://www.macnn.com/articles/08/08/12/iphones.coming.to.best.buy/

A MaCNN megerõsitette,hogy a Best Buy - valószinûleg szeptemberi kezdéssel- megkezdi az Iphone 3G-s telefonok árusitását és ezzel az elsõ független kereskedelemi lánc lehet, aki árusithatja a telefont.
Úgy tûnik,hogy megállapodott a Best Buy az Apple-lel,hogy szeptember 7-tõl 970 kereskedelmi egységükben és 16 Best Buy Mobile Outletükben szállitanak telefont. Az Appleinsider szerint errõl szerdán adnak ki tájékoztatót.
A Best Buy-nak nem ismeretlenek az Apple termékek, hiszen regóta van kapcsolata az Apple-lal, jó pár éve árusitja az Ipod MP3 lejátszókat és mostanában, több,mint 600 üzletben árulja a Mac gépeket is.
A legújabb hirek szerint a Best Buy bejelentette,hogy készen áll az Apple igenyeinek megfelelõ mobil részleg kialakitására (Jofkov megjegyzése: nem nehéz, hiszen a Mac gépeknél is ez volt a szisztéma) és ez segitheti az Apple-t a mielõbbi szerzõdéskötésben.
Ezekben, az Apple igényeknek is megfelelõ boltokban, olyan alkalmazottak áruljak majd az Iphonokat, akik 80 órás tréningen estek túl és elméletileg mindent tudnak, amit a vásárlóknak tudniuk kell a telefonról.A Best Buy már regóta szerette volna árulni a telefont, de az Apple -attól való félelmében,hogy ezzel megnõ a függetlenitett telefonok száma- vonakodott ettõl.
Most, az Apple és AT&T boltok elõtt kigyózó sorok miatt, muszáj lépnie az Apple-nek. Állitólag más kereskedelmi lánccal (konkrétan a Radio Shock-kal) is tárgyal az Apple.
A cég mar szinten készen áll "leutánnozni" az Apple boltokat a tökéletes "look and feel" imázs érdekében, s emellett az AT&T, Sprint , T-mobile és Verizon mobilok piacán sem ismeretlen.

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet