Kiakaszt a 3. emelet

Már az elsõ emeletet sem szerettem, kikivel és társaival, hiába volt õ az új generáció.
A harmadik pedig egyenesen kiakaszt.

Az, hogy minden egyes pub-ban a 3. emeleten van a rest room... fertelmes nagy hülyeség, a gyakorlat szempontjából.

Persze értem én, a keskeny utcafronti ház kevesebb adót fizetett anno...
de ez nagyon régen volt.

Alapból: keskeny lépcsõn felmenni a harmadikra...kalandos. Akkor még nem ittál öt sört...Mondjuk ötöt én sem ittam egyszerre,de hát így is tragédia.

Viszont tanultam is valamit: már elõzõleg is biciklit kellett volna bérelnem, nem is értettem miért nem tettem. December volt? Ki tudja? Csak ÍGY ÉRDEMES! MÁSKÉPP NEM!

Ettünk helyi borsólevest, utcai árustól heringet hagymával zsömlében, mogyorószószos csirkét (idáig minden kaja original dutch food), az Albert Heijn-bõl bort vettünk. Jó volna spanyolul tudni.

Amik jönnek: súlyos képek a korai Macintoshokról. Szép képek a holland sörökrõl, meg a korábban kihagyott Van Gogh múzeum...Hajajj!

Száz szónak is egy a vége: Amsterdamban csak biciklivel. Esõben is (mi is)! Másképp nem érdemes! Tuti szórakozás. Sajnálom,hogy korábban kihagytam!

ps: ígértem megírom,ha valami vicces lesz. Nos, találomra - hosszú biciklizés után - bementünk egy helyre. A neve: Soho. A budi a 3.-on. Milyen magazinok az elõtérben: Gay&Night? Nem voltak Kék Osztrigás arcok, de azért nem is bántuk:-)

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet