Koncentrált támadás

Minekutána nem olyan rég átalakítottuk a DB. oldalt és szorosabbra fûztük az együttmûködést David-ékkel, sem pihenhetünk sokat, mert az élet nem vár senkire.

Egyfelõl meg kellett bírkóznunk az átalakulás nehézségeivel és tájékoztatnunk az olvasó és vásárló közönségünket errõl, másfelõl tovább kell dolgozni a szolgáltatások finomításán, amire jó alkalmat fog biztosítani a "közelgõ" TomTom bölcsõ megjelenése (is).

Viszonylag jó kritikát kaptunk magyar on-line sajtóban (lásd: ezt és ezt, valamint ezt), s bár távolról sem fedi le a magyarországi blog szcénát, de a maga nemében érdekesnek, olvasottnak és/vagy piacvezetõnek bátran hívható a Plastik Media, a Konnektor és Dewla blog-ja is!

Továbbra is várjuk azon - a magyarországi Iphone, Ipod, PSP/PSX kultúráért tenni vágyó - bloggerek, háztáji vagy ipari írók, szerkesztõk megkeresését, akik hasznos információkkal és TARTALOMMAL látják el magyar közönség erre éhes részét. Jelige: együttmûködés!

Követésre érdemesnek tartjuk a PAKLI-t és innen kívánunk nekik sok sikert, a fenti területeken mûködõ kollégáknak pedig sok-sok olvasót!

ps:ezt (a " leírásért, képért köszönet a Digitalbridge blog-nak!" mondat az érdekes) nemrég kaptuk,hogy jó hetünk legyen:-)

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet