Mindenki a Black Friday-t várja!!!!

Link: http://www.digitalbridge.hu/?r=6&l=hu&label=tocontent&PHPSESSID=17148ff8ab19a8be1eb2f3420e003bbc

Mindenki feszült figyelemmel várja a holnapi napot, ahol kemény leárazások várhatóak. Az emberek "beköltöznek" a boltok elé, a boltok (Best Buy, Walmart,etc) meg korán (akár hajnal 3-kor) nyitnak "cserébe". ( Aki on-line követi az nyilván skubizza az Amazon.com, ill. az Apple.com-ot és a hasonló oldalakat, hiszen nagy valószinûség szerint megkapta már azok reklám üzeneteit. )

Az "Ablak a világra" szolgáltatásunk keretén belül, mi is rendelünk azoknak, akik korábban - ismerve és felismerve a Black Friday jelentõségét - megállapodtak velünk.

Egyébkent mi sem bizonyitja jobban, hogy az U.S.A.-ban minden az üzletrõl szól,mint,hogy ahhoz képest, amirõl eredetileg (lásd:lentebb) szól a dolog, hogyan változott mára egy eszeveszett vásárlási lázza. Persze kapitalizmusban élünk, úgyhogy senki sem csodálkozik már ezen...

(Az ereteti sztori: Az új telepesek éheztek Amerika földjén, mert bénak voltak. Megjelentek az õslakosok és mivel alapvetõen jó emberek voltak, meggyógyították õket. A hagyomány szerint vadpulykát vittek nekik, amitõl hamar erõre kaptak és életben maradtak. A Hálaadás napja eredetileg az õslakosok felé kimutatott hála megnyilvánulása volt, cserébe azért a táplálékért, ami az életben maradást jelentette számukra.)

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet