Válság 2.0

Na, itt van az az írás, amirõl már napok óta regéltem.

Lássuk is rögtön mirõl szól.

A fiat currency, azaz a rendeleti pénz válsága mindenki elõtt nyilvánvaló, aki napjainkban él.

A dollár mögött nincsen fedezet, a FED (magánbank) szabadon nyomatja a privát pénzt! Hiába kötötték anno a dollárhoz a nemzetközi valuta-elszámolást, hiába kellett dollárban elszámolni a kõolajat és a földgázt, ha valaki venni akart, a rendszer menthetetlenül döglõdik.

Az emberek a valódi fedezetek mellett kötelezték el magukat, éppúgy, mint a nagy nemzeti bankok és kormányok. Strauss-Kahn sem véletlenül kérte be aranyban az U.S.A.-tól az IMF esedékes járandóságát. Az a money (dollár) döglõdik.

Lehet itt még próbálkozni, és biztos fognak is, - hiszen nemsokára itt a 10 éves évfordulója a 09/11/2001-nek, vagy pontosan szeptember 26-án lesz a Nap és Földünk között az Elenin üstökös - de a sajnálatos igazság, hogy itt és most új világ(rend) születik.

Hogy ez a New World Order milyen lesz, azt senki nem tudja.

Lehet egyfajta materiális téma, közös pénzekkel, jól tagolt világhatalommal, lehet spirituális (2012 és a maya méhecskék), de eljöhet éppen az Apkolipszis 4 lovasa is, feltörethet a 7 pecsét (magyar nyelvi szépség: hét pecsétes titok:-D, megfújhatják a hét kürtöt, és akkor csak olyan apróságokkal kell szembenénznünk, mint a pestis, a szupervulkánok és aszteroidák combója, etc, etc.

Akárhogy is van valamilyen szempontból a végnapokat, végidõket éljük.

Ne legyenek nagy illúzió senkinek sem: 2011. október-novemberében az U.S.A.-ban cca. 40 milliárd dodónyi jelzálog kamat emelkedhet, az EU-nak is vissza kell fizetnie egy szép kölcsönt 2013-ban és a baby-boomerek 2012-2016-os nyugdíjbavonulása is odab@sz majd.

Orbán papának otthon tehát igaza volt: nem lesz itt még kilábalás jódarabig kispajtások. Legalábbis Nektek (és nekem) nem lesz.

Mit lehet hát tenni? Sokat nem, de két dolgot tud ajánlani Jofkov bácsi:

Nr. I. Szervezzétek meg az otthoni prepper mozgalmat, ez bizony hasznos lehet.

Nr. II. Ha mégis beb@sz a gebesz, mint tette ezt most, akkor hide your kid, hide your wife or hide your husband!

That's all!

ps: amirõl most olvastatok azzal kapcsolatban: you can run and tell that homeboy!!!

Trackback address for this post

Trackback URL (right click and copy shortcut/link location)

No feedback yet